En overnatting i vakkerdramatisk natur.

Booking

    Hauane Bed and Breakfast er et gammelt erverdig våningshus med tilhørende låve og eldhus. Vi tilbyr overnatting i trivelige rom med gode senger og tradisjonsrik norsk frokost.

Hauane B&B ligger i Lysebotn, innerst i Lysefjorden, og det er 15 minutter med bil opp til utgangspunktet for vandreturen til Kjerag

 
Vi holder gamlestova åpen for våre gjester hele kvelden. Her kan du nyte kveldsmaten din eller småprate med andre gjester. Vi har også et eget eldhus som du fritt kan benytte til grilling eller kveldskos ved gruva.    
 
    Lysebotn er omgitt av bratte fjell som tiltrekker både bilturister, fjellvandrere og BASE hoppere. Til våre gjester kan vi anbefale en dagstur til Kjerag.
 
Du går langs fjorden og kan nyte en spektakulær utsikt fra stien. Ved Kjeragplatået kan du gå ut på den berømte Kjeragbolten eller se BASE hoppere slenge seg ut i fritt fall ned mot fjorden.    
 
    Preikestolen ligger halvveis inne i Lysefjorden, og kan nåes fra Lysebotn med ferje eller bil (vinterstengt vei). Sjekk transport, buss og ferje på www.ryfylke.com

Det er også kortere fotturer i Lysedalen vi kan anbefale. Spør oss gjerne om råd.